Antena 3 CNN Actualitate Social O angajată a Primariei din Timișoara a fost luată cu salvarea după ce a aflat că o să-i scadă salariul la 5.000 de lei

O angajată a Primariei din Timișoara a fost luată cu salvarea după ce a aflat că o să-i scadă salariul la 5.000 de lei

O angajată a Primariei din Timișoara a fost luată cu salvarea după ce a aflat că o să-i scadă salariul la 5.000 de lei
Sursa foto: Foto: Antena 3.ro
22 Mar 2018   •   12:54

O funcționară a Primăriei Timișoara a suferit un atac de panică după ce a aflat că i-ar putea scădea salariul.

Incidentul vine după ce primarul Nicolae Robu a cerut ca celor 13 funcționari care au obținut calificativul ”bine” să le fie tăiate salariile, informează adevarul.ro. 

Femeia a avut un atac de panică. Ulterior, Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a anunţat că funcţionara urma să aibă salariul scăzut de la 7000 lei, la 5000 lei.

Femeia, pe numele său, Gizela Friedman, a explocat situaţia:

"În momentul în care ne-am permis să punem întrebări în ceea ce priveşte modalitatea de evaluare şi calificativul obţinut, am fost umilită, certată şi obligată să preiau cu semnătură Raportul de evaluare. Mi s-a spus atât mie, cât şi colegelor mele care au primit acelaşi calificativ ca şi mine că toţi consilierii (15) de la Serviciul Certificări şi Autorizări suntem de nota 1,2,3, că toţi trebuia să avem calificative de suficient şi insuficient, că dânsul (directorul executiv), ne-a dat foarte bine, dar domnul primar l-a ameninţat că dacă nu ne diminuează calificativele primeşte dânsul calificativul diminuat", acuză Gizela Friedmann, colegă de partid cu primarul Nicolae Robu, în PNL.

×
Subiecte în articol: salvare salariu scadere
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close