Antena 3 CNN Actualitate Social Gabriela Firea a anunțat un nou sprijin pentru copiii din familii sărace: "Avem un număr record de dosare depuse"

Gabriela Firea a anunțat un nou sprijin pentru copiii din familii sărace: "Avem un număr record de dosare depuse"

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a făcut un anunț, luni, privind proiectul realizării celor 150 de centre de zi destinate copiilor din familii sărace, finanțat cu 50 de milioane de euro prin PNRR.

Gabriela Firea a anunțat un nou sprijin pentru copiii din familii sărace: "Avem un număr record de dosare depuse"
Sursa foto: Facebook/ Ministerul Familiei
de Mia Lungu    |    19 Iun 2023   •   11:42

"Sprijin pentru copiii din familii sărace! Construim 150 de centre de zi unde oferim mese calde, rechizite, sprijin pentru teme copiiilor din comunitățile vulnerabile.", a anunțat Gabriela Firea.

"Am închis apelul pentru cererile de finanțare și avem un număr record de dosare depuse de autoritățile locale care vor să obțină fonduri.", a mai precizat ministrul Familiei.

"În perioada următoare acestea (n.r. dosarele) vor fi analizate și, în cel mai scurt timp, dorim să venim și cu decontările pentru crearea centrelor de zi.

În aceste centre de zi, copiii vin prin dorința părinților. Părinții îi înscriu.", a subliniat Gabriela Firea.

Citește și: Gabriela Firea: ”Cu mâna pe Biblie, mi-am asumat continuarea mandatului ca ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse!”

×
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close