Antena 3 CNN Actualitate Social Poliţista evacuată de la Spitalul Foişor a fost operată cu succes în Turcia

Poliţista evacuată de la Spitalul Foişor a fost operată cu succes în Turcia

Final fericit în povestea dramatică a polițistei din Giurgiu, care a fost evacuată de la Spitalul Foișor din București, deşi urma să fie operată la coloană. Singura ei șansă rămăsese o intervenție chirurgicală într-o clinică specializată din Turcia.

Poliţista evacuată de la Spitalul Foişor a fost operată cu succes în Turcia
de Claudia Popovici    |    02 Mai 2021   •   13:38

Impresionați de suferința ei, colegii polițiști au reușit să strângă cei 6.000 de euro necesari pentru operația amânată din cauza evacuării controversate de la Spitalul de Ortopedie Foișor, din Bucureşti.

Marinela Ion, agent şef de poliţie în Giurgiu, a fost operată cu succes și a trimis chiar un mesaj de mulțumire din salonul de recuperare.

„Hristos a înviat! Medicii, după ce au coroborat parte imagistică cu consultul clinic şi după aproximativ patru cinci ore de alte noi investigații, au hotărât că ceea ce mi se potrivește este cu totul un alt tip de intervenție decât fusese vorba inițial în țară.

În scurt timp am fost pusă pe picioare efectiv, lucru pentru care mulțumesc domnului doctor de aici.

Trebuie să vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat, pentru aripile pe care m-ați ajutat să le primesc și, o să vă arăt acum cum merg ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat", a transmis polițista recunoscătoare că drama ei a luat sfârșit.

 

×
Subiecte în articol: politista Spital Foişor Bucureşti
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close