Antena 3 CNN Actualitate Social Sora jandarmului filmat în timp ce lovea protestatari este profesoară şi a fost condamnată pentru lovirea unui elev

Sora jandarmului filmat în timp ce lovea protestatari este profesoară şi a fost condamnată pentru lovirea unui elev

Sora jandarmului filmat în timp ce lovea protestatari este profesoară şi a fost condamnată pentru lovirea unui elev
de M.Z.    |    23 Ian 2018   •   12:01

Sora jandarmului buzoian Răducu Şerban, filmat cum lovea cu protestatarii din Piaţa Universităţii din Capitală, predă Geografia în loalitatea Padina şi a fost condamnată la șase luni de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă, în noiembrie 2016.

Mihaela Burnel, fostă Şerban, a intrat în invăţământ în anul şcolar 2013-2014, iar în vara anului 2015 a avut un incident cu un elev de clasa a VI-a de a Şcoala din Padina, pe care l-a pălmuit în faţa clasei, potrivit news.ro.

Părinţii copilului au mers să discute cu profesoara şi apoi s-au adresat Poliţiei care a deschis un dosar penal. Dosarul a ajuns în instanţă, iar magistraţii Judecătoriei Pogoanele au condamnat-o pe sora jandarmului în septembrie 2016 la șase luni de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă. Cum decizia judecătoriei nu era definitivă, profesoara Mihaela Burnel a făcut apel, iar Curtea de Apel Ploieşti a respins contestaţia, decizia Judecătoriei Pogoanele rămânând definitivă.

Un jandarm a fost filmat în timp ce loveşte manifestanţi din Piaţa Universităţii. Reacția Jandarmeriei - VIDEO

×
Subiecte în articol: protestatari jandarm lovire
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close