Antena 3 CNN Actualitate Sorin Roșca Stănescu:„Nu întâmplător vârful de atac este doamna Shhaideh, pentru că acum are loc o tentativă de a schimba polii de putere în PSD”

Sorin Roșca Stănescu:„Nu întâmplător vârful de atac este doamna Shhaideh, pentru că acum are loc o tentativă de a schimba polii de putere în PSD”

Sorin Roșca Stănescu:„Nu întâmplător vârful de atac este doamna Shhaideh, pentru că acum are loc o tentativă de a schimba polii de putere în PSD”
Sursa foto: FOTO: luju.ro
11 Oct 2017   •   11:53

 PSD trăieşte pentru a treia oară în istoria sa celebra „noapte a cuțitelor lungi", definiţia trădării şi a sacrificării liderului de partid.

După ce Adrian Năstase a căzut victimă complotului baronilor în 2005, iar Mircea Geoană în 2010, în PSD se încearcă acum înlăturarea de la putere a preşedintelui Liviu Dragnea. 

În acest context, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a declarat într-o intervenție telefonică la Antena 3, că vârful de atac din perspectiva premierului dar și a DNA este vicepremierul Sevil Shhaideh.

 „Vârful de atac atât din perspectiva premierului Mihai Tudose cât și din perspectiva DNA este doamna este Sevil Shhaideh. Prin funcția doamnei Sevil Shhaideh sunt dirijate sume mari de bani către administrațiile locale. Puterea în partid vine și din modul în care se dirijează acești bani și către cine se dirijeză aceste sume de bani destinate localităților din țară. Nu întamplător vârful de atac este doamna Shhaideh pentru că acum are loc o tentativă de a schimba polii de putere în interiorul partidului PSD. Daca domnul Mihai Tudose va avea câștig de cauza el va fi piesa dominantă în viitor  din PSD și se semnează astfel începutul decesului  politic a domnului Dragnea" a declarat jurnalistul.

 

×
Subiecte în articol: PSD tentativa
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close