Antena 3 CNN Actualitate Sorina Pintea a dezvăluit totul despre boala sa: Am ales să mă tratez în România şi nu am greşit!

Sorina Pintea a dezvăluit totul despre boala sa: Am ales să mă tratez în România şi nu am greşit!

Sorina Pintea a vorbit despre boala gravă de care suferă și pentru care are nevoie de tratamentul cu imunoglobuline. Pentru fostul ministru al Sănătății a fost chiar unul dintre primele proiecte semnate în timpul mandatului.

Sorina Pintea a dezvăluit totul despre boala sa: Am ales să mă tratez în România şi nu am greşit!
04 Feb 2020   •   11:59

Sorina Pintea a ales să se trateze în România, suferind de o boală gravă autoimună, având nevoie de tratament cu imunoglobuline. 

"Eu mă simt bine acasă. Pentru că am fost în foarte multe spitale din ţara asta şi ştiu cum funcţionează sistemul am ales să mă tratez în România şi nu am greşit. Suntem la începutul lunii februarie. Eu am făcut acel anunţ ieri pentru că am primit rezultatele analizelor şi boala este în remisie. Protocoalele pe care medicii le-au respectat se aplică în România, în Europa, în SUA. Nu suntem cu nimic mai prejos faţă de ţările Europei. Din punct de vedere medical, sunt foarte mulţumită.

Sorina Pintea a mărturisit de ce boală suferă. Din fericire, semnele sunt încurajatoare

Consider că finanţarea europeană pe care am acceptat-o când am deţinut protocolul sănătăţii este utilă, dar la fel de util este şi parteneriatul public-privat. Nu putem aştepta foarte mult. Se preconizează o criză pe plan mondial a imuniglobulinelor. Şi eu am văzut acum pe propria piele ce înseamnă asta. Mă bucur că am declanşat atunci mecanismul de protecție civilă, că m-am aplecat asupra bolilor rare, necrezând niciodată că voi suferi vreodată de o asemenea boală", a spus Sorina Pintea, la Antena 3.

Sorina Pintea, diagnosticată cu o boală autoimună gravă: „Am început să mă simt din ce în ce mai rău”

×
Subiecte în articol: Sorina Pintea
Parteneri
Noi detalii despre DJ Lalla, tânăra moartă la Mamaia
x close