Antena 3 CNN Actualitate Soţul Sorinei Pintea: Soţia mea în spital, nu e bine deloc. Nu înţeleg de ce a fost plimbată în cătuşe, având o stare de sănătate aşa precară

Soţul Sorinei Pintea: Soţia mea în spital, nu e bine deloc. Nu înţeleg de ce a fost plimbată în cătuşe, având o stare de sănătate aşa precară

Soţul Sorinei Pintea, Ovidiu Goga, a spus duminică, la Antena 3, că fostul ministru al Sănătăţii nu are o stare deloc bună, iar acum este internată şi i se fac mai multe analize.

o_1e2tspa851k5qsj4qug1r6s1ivbb.jpg
Sursa foto: Antena 3
de M.Z.    |    08 Mar 2020   •   22:21

"Sorin Pintea acum e în spital, evaluarea durează mai multe zile, sper să ştim curând nivelul de recădere în dermatomiozită la care a ajuns.

Nu e bine deloc, ieri a avut tensiune mică, glicemie mare, are o stare proastă, psihic încercăm să ne susţinem reciproc. Cel mai bine se autoobservă ea.

Sunt 10 cazuri de dermatomiozită la un milion de locuitori, e o îngrijorare mare a noastră, mai ales că simptomele au reapărut de acum 3 luni în numai cinci zile.

Nu am înţeles de ce a fost plimbată în cătuşe, având o stare de sănătate aşa precară. Mi-a spus că a fost extrem de afectată.

Ieri dimineaţă mi-a spus să-i arunc îmbrăcămintea cu care a fost dusă acolo, saă nu o mai vadă niciodată. Mai mult cred că nu este de spus despre acest incident.

Cred că a început să se politizeze şi chiar excesiv această situaţie şi nu cred caă e cazul, că e vorba de o afecţiune e foarte gravă.

La noi, la Baia Mare, apărut o fotografie cu soţia mea care ar fi prezentă la un bal. Dacă se ajunge până aici cu minciuna... nu ştiu ce să mai spun. E o foto mai veche", a spus soţul Sorinei Pintea, duminică, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă

Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Soţul Sorinei Pintea: Soţia mea în spital, nu e bine deloc. Nu înţeleg de ce a fost plimbată în cătuşe, având o stare de sănătate aşa precară

×
Subiecte în articol: Sorina Pintea Sinteza Zilei
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close