Antena 3 CNN Actualitate Spectacol pe cer: Mitinguri aviatice spectaculoase la Otopeni şi Feteşti (VIDEO)

Spectacol pe cer: Mitinguri aviatice spectaculoase la Otopeni şi Feteşti (VIDEO)

Spectacol pe cer: Mitinguri aviatice spectaculoase la Otopeni şi Feteşti (VIDEO)
17 Iul 2010   •   15:27


Mii de oameni au urmărit spectacolul aviatic de pe aeroportul Henri Coandă. Peste 60 de aeronave civile, sportive şi militare, pilotate de cei mai buni ofiţeri români participă la Otopeni Air Show 2010. Un eveniment care se desfăşoară cu trei zile înainte de Ziua Aviaţiei Române. Petre Nechita este la Otopeni.

Mii de oameni au venit la Otopeni să vadă un spectacol de zile mari. Atracţia zilei a fost reprezentaţia invitatului special, lituanianul Jurghis Kairis, dublu campion mondial la clasa nelimitat.

Mitingul de la Otopeni a fost cel mai spectaculos eveniment aviatic. Cei mai buni profesionişti ai momentului au făcut acrobaţii şi demonstraţii aeriene timp de peste trei ore.

Startul l-a dat ministrul Transporturilor. Radu Berceanu s-a aflat la manşa unui aparat Cessna, într-o formaţie de aeronave, care a plecat de la Aeroportul Strejnic. Nu este pentru prima dată când ministrul pilotează un avion.

Mitingul aviatic a dat peste cap traficul în zona Otopeni. La intrarea spre Aeroportul Internaţional 'Henri Coandă' s-a format o coloană de maşini care au circulat bară la bară. De asemenea, circulaţia în zonă a fost îngreunată şi de numărul mare de maşini care se îndreaptă către staţiunile montane.



Foto: Antena 3

Antena 3

×
Subiecte în articol: avioane Otopeni Fetesti demonstratii
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close