Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr din Borşa a murit într-un accident, la nici doi ani de la un alt accident în care i-a murit iubita

Un tânăr din Borşa a murit într-un accident, la nici doi ani de la un alt accident în care i-a murit iubita

Un tânăr din Borşa a murit într-un accident rutier pe care l-a provocat, la nici doi ani de când iubita sa a murit într-un alt accident, în care tot el se afla la volan.

Un tânăr din Borşa a murit într-un accident, la nici doi ani de la un alt accident în care i-a murit iubita
Sursa foto: Facebook | Antena 3 CNN
de Laura Dinu    |    19 Ian 2023   •   10:37

Ali, tânărul din Borșa în vârstă de 22 de ani, care în dimineața zilei de 9 ianuarie 2023, la ora 05.15, s-a izbit puternic de un stâlp de beton cu mașina de teren pe care o conducea, a decedat în cursul zilei de marți.

În accident nu a fost rănit doar băiatul, ci și o tânără în vârstă de 20 de ani, din Moisei, care se afla pe scaunul din dreapta.

Ali a fost în moarte cerebrală câteva zile, înainte ca familia să își dea acordul pentru prelevarea de organe care au salvat alte vieți.

Marți, 17 ianuarie, o echipă de medici au sosit la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru a-i preleva organele. Miercuri familia a ridicat trupul neînsuflețit și l-a transportat la Borșa pentru a-l înmormânta.

Citeşte şi: Momentul impactului între cele două BMW-uri, filmul tragediei din Borşa în care a murit o fată de 15 ani

[GAL layout="5"]

Ali nu era la primul accident grav

Din păcate, Ali nu era la primul accident grav. În luna august a anului 2021, mașina condusă de el s-a izbit de un alt autovehicul pe DN18, tot în Borșa.

O adolescentă de 14 ani, iubita tânărului, a murit în acel accident, în timp ce alți trei tineri au fost răniți. Impactul ar fi fost provocat chiar de tânărul care avea, la acea vreme, 20 de ani. Yasmina, iubita lui, urma să împlinească 15 ani peste 10 zile.

Yasmina ieșise la o plimbare cu iubitul ei, un tânăr în vârstă de 20 de ani din Borşa, cu mașina acestuia, un BMW Seria 7. În mașină se mai aflau alți doi prieteni, o fată de 16 ani și un alt tânăr de 24 de ani.

La un moment dat, pe DN 18, pe raza orașului Borşa, iubitul fetei a accelerat, a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat și s-a răsucit, fiind spulberată de un alt BMW, model X6, condus regulamentar din sens opus.

Yasmina, dar şi alţi doi tineri din mașina distrusă au fost găsiți inconștienți, iar oamenii din zonă au încercat să îi resusciteze până la sosirea salvatorilor.

Pompierii de la Descarcerare i-au eliberat din fiarele contorsionate pe tinerii răniți şi blocați în BMW-ul strivit, iar medicii SMURD au continuat manevrele de resuscitare pentru trei tineri grav răniți.

Din nefericire, pentru Yasmina, medicii nu au mai putut face nimic. Inima ei s-a oprit pentru totdeauna.

Prietena ei, în vârstă de 16 ani, a fost readusă la viaţă şi transportată la spital în stare critică, la fel ca ceilalți doi tineri răniți.

Vezi şi: Yasmina a murit cu câteva zile înainte să împlinească 15 ani în cumplitul accident din Borşa

Mesaje de condoleanțe pe Facebook

„Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace Ali dragă !! Ai fost un coleg și un prieten bun!”, a scris un prieten de-ai tânărului, pe Facebook.

”Drum Lin spre ceruri sufletul meu drag și scump, inima mea te iubesc și te voi iubi tot restul vieții mele!!! Te iubesc puiul mami și îngerașul meu!!!” a fost mesajul postat de mama tânărului pe rețelele de socializare.

×
Subiecte în articol: Borșa accident Maramureș
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close