Antena 3 CNN Actualitate Traficul feroviar, reluat pe un fir, între Caracal şi Craiova

Traficul feroviar, reluat pe un fir, între Caracal şi Craiova

Traficul feroviar, reluat pe un fir, între Caracal şi Craiova
23 Sep 2009   •   09:21

Traficul feroviar a fost reluat pe un fir, între Caracal şi Craiova, după accidentul de luni dimineaţă. Procurorii au început urmărirea penală, pentru distrugere, împotriva principalului suspect, dar iau în calcul şi alte posibile piste. Suspectul nu a fost reţinut, dar casa lui a fost percheziţionată.

La aproape 40 de ore după ce opt vagoane ale unui acclerat au deraiat la Cârcea, în judeţul Dolj, traficul feroviar a fost reluat pe o singură bandă. Aproximativ 60 de muncitori ai CFR au lucrat pentru a ridica de pe şine vagoanele deraiate.

Procurorii au început urmărirea penală pentru distrugere împtriva principalului suspect în cazul accidentului de tren. Acesta nu a fost însă arestat. Anchetatorii spun însă că merg în continuare pe mai multe ipoteze, între care şi îndeplinirea defectuoasă a sarcinilor de serviciu.

?A avut loc o perchezitie la locuinta principalului suspect în acest caz. am dispus începerea urmăririi penale şi în cazul angajaţilor CFR pentru neglijenţă în serviciu?, a declarat procurorul Ionel Grigore.

×
Subiecte în articol: tren deraiat
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close