Antena 3 Actualitate Tragedie la picnic, în Bihor: Un băiat de 10 ani a murit după ce a alunecat într-o râpă şi s-a lovit la cap

Tragedie la picnic, în Bihor: Un băiat de 10 ani a murit după ce a alunecat într-o râpă şi s-a lovit la cap

de Antena3.ro    |    02 Iun 2012   •   23:59
Tragedie la picnic, în Bihor: Un băiat de 10 ani a murit după ce a alunecat într-o râpă şi s-a lovit la cap

Tragedie pentru o familie din Bihor, de ziua copilului. Puştiul lor, de 10 ani, olimpic la matematică, s-a stins la un picnic organizat cu colegii de şcoală. Scăpat de sub privirile celor şapte adulţi care supravegheau grupul, băiatul a alunecat într-o râpă şi s-a lovit la cap. Târziu şi-au dat seama cei din jur de tragedie.

Pentru părinţii lui Alex, suferinţa e mai presus de cuvinte. Duminică îşi vor conduce pe ultimul drum cel mai mic copil, pe care s-au chinuit ani buni să îl aducă pe lume.

Primul în clasă şi olimpic la matematică, Alex s-a stins la doar 10 ani într-o pădure, la câţiva kilometri de casă. A fost primul semn rău, când unul dintre colegii băiatului a venit să îl caute acasă. Era de negăsit în poiana unde ar fi trebuit să se joace cu zeci de colegi, de ziua lor. Fuseseră aduşi la un picnic de patru dascăli şi trei părinţi. Nimeni nu şi-a dat seama că lipseşte până la ora mesei.

Din pădurea de la marginea satului, cei mai mulţi plecaseră deja acasă. Începuse ploaia. Doar învăţătorul lui Alex şi încă o femeie îl mai căutau pe copil.

Băiatul ceruse voie să meargă până la o peşteră, dar nu a fost lăsat. A încercat să îşi ia şi o colegă la cules de ciuperci, dar a fost refuzat. A scăpat o clipă din privirea celor şapte adulţi care supravegheau grupul şi a urcat singur pe un dâmb.

Băiatul a alunecat în groapă şi s-a lovit la cap. Un impact fatal, pentru care dascălul său dă vina pe neatenţia copilului.

Însă anchetele deschise de poliţişti şi de inspectorii şcolari nu-l pot aduce înapoi. Familia caută măcar o urmă de alinare.

Învăţătorul lui Alex riscă, pe linie disciplinară, să i se scadă calificativul pentru excursia neautorizată. Omul are peste 40 de ani de carieră şi mai are un an până la pensie.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close