Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu, declarație ironică despre accidentul feroviar de la Fetești: ”Mă mir că domnii din studio nu au spus că mecanicul era beat pentru că a băut cu mine”

Traian Băsescu, declarație ironică despre accidentul feroviar de la Fetești: ”Mă mir că domnii din studio nu au spus că mecanicul era beat pentru că a băut cu mine”

Traian Băsescu este de părere că ministrul Transporturilor Cătălin Drulă trebuie să își dea demisia în urma accidentului feroviar de la Fetești, în care două marfare s-au ciocnit frontal, iar mecanicul unuia dintre trenuri a fost găsit cu alcoolemie în sânge. Actualul europarlamentar a oferit o declarație ironică atunci când a fost întrebat cum s-a ajuns în situația în care se produc accidente feroviare.

Traian Băsescu, declarație ironică despre accidentul feroviar de la Fetești: ”Mă mir că domnii din studio nu au spus că mecanicul era beat pentru că a băut cu mine”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    30 Iul 2021   •   19:07

„Înainte nu era posibil să urci pe locomotivă, în 98, 99, 2000, fără să fii testat cu alcooloscopul. Acum se pare că urcă mecanicii după ce vin de la chef, direct pe locomotivă. Cazul de la Fetești este edificator în acest sens. (…) Până la Vizante (n.r. Ovidiu Vizante, directorul CFR Călători), ministrul Transporturilor astăzi trebuia să își dea demisia. Celebrul Drulă (n.r. Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor), care trece drept mare erou că a mers cu bâta la metrou, e în regulă ce a făcut, dar deocamdată în mandatul lui nu a început niciun proiect de infrastructură. Și sunt 4,5 miliarde de euro pe care România nu i-a cheltuit. Trebuia să îi cheltuiască până la sfârșitul anului 2021”, a spus Traian Băsescu la emisiunea 100% de la Realitatea PLUS.

Întrebat de ce s-a ajuns în situația în care se produc accidente feroviare, precum cei de la Fetești, Traian Băsescu a început răspunsul cu o glumă.

 „Mă mir că domnii din studio nu au spus că mecanicul de tren era beat pentru că a băut cu mine.”

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close