Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a ucis cel puţin 12 persoane la o petrecere de Anul Nou, apoi s-a sinucis

Un bărbat a ucis cel puţin 12 persoane la o petrecere de Anul Nou, apoi s-a sinucis

Un bărbat a ucis cel puţin 12 persoane la o petrecere de Anul Nou, apoi s-a sinucis
Sursa foto: foto: pixabay.com
01 Ian 2017   •   21:46

Bărbatul înarmat care a intrat sâmbătă noapte la o petrecere privată şi a ucis cel puţin 12 persoane, după care s-a sinucis,voia să se răzbune pe fosta soţie, care îl părăsise şi îl luase cu ea şi pe ful lor, transmite Reuters, care citează surse din Poliţie, transmite Agerpres.

Autorităţile din Sao Paulo au anunţat că atacatorul se numea Sidnei Ramis de Araújo şi avea 46 de ani. Se despărţise de curând de soţia sa, Isamara Filier, în vârstă de 41 de ani, iar copilul lor, Joăo Victor, în vârstă de 8 ani, fusese luat de mamă.

În noaptea de Anul Nou, bărbatul înarmat cu un pistol, cu dispozitive explozibile şi cu un cuţit a intrat în casa unde avea loc o petrecere la care luau parte şi soţia şi fiul lui. A început imediat să tragă asupra celor prezenţi, iar martori citaţi de poliţiştii din Sao Paulo au declarat că în tot acest timp a proferat ameninţări la adresa femeii care, spunea el, îi luase copilul.

În urma atacului au murit 12 persoane, între care cei doi membri ai familiei atacatorului. La scurt timp, bărbatul s-a sinucis. Anchetatorii au mai spus că individul era de profesie tehnician de laborator şi că nu au stabilit, deocamdată, dacă în trecut comisese şi alte violenţe.

×
Subiecte în articol: Sao Paulo Brazilia
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close