Antena 3 CNN Actualitate Un tren Personal a deraiat în Bistriţa-Năsăud. Nu s-au înregistrat victime

Un tren Personal a deraiat în Bistriţa-Năsăud. Nu s-au înregistrat victime

Un tren Personal a deraiat în Bistriţa-Năsăud. Nu s-au înregistrat victime
07 Apr 2010   •   20:06

Două vagoane ale unui tren Personal au deraiat în gara din localitatea bistriţeană Mogoşeni. În urma incidentului, care a avut loc la ora 17:30, circulaţia feroviară a fost închisă pe un fir, iar două garnituri ale trenului vor ajunge la destinaţie cu întârziere, transmite Mediafax, care citează Compania Naţională de Căi Ferate CFR. Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.

După ce trenul Personal 4.485 a deraiat, traficul feroviar a fost închis pe linia I, iar în prezent circulaţia feroviară se desfăşoară pe liniile II şi III din staţia Mogoşeni.

Călătorii care se aflau în garnitura deraiată au fost preluaţi de un tren Accelerat Iaşi-Cluj, care circulă în regim de tren personal între staţiile Mogoşeni şi Dej, pentru ca, apoi, să-şi reia circulaţia în regim de tren Accelerat până la Cluj.


Astfel, trenul Accelerat 1931, care circulă pe relaţia Iaşi - Cluj şi trenul Accelerat 1943, care circulă pe relaţia Cluj ? Sighet vor ajunge cu întârziere la destinaţie din cauza incidentului.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: tren deraiat
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close