Antena 3 CNN Actualitate UPDATE: Bărbatul lovit de motocicletă vineri seară, în Otopeni, a murit

UPDATE: Bărbatul lovit de motocicletă vineri seară, în Otopeni, a murit

UPDATE: Bărbatul lovit de motocicletă vineri seară, în Otopeni, a murit
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Apr 2013   •   11:20
Update 11:20 - Bărbatul lovit de motocicletă în accidentul rutier produs vineri seară la ieşirea din Bucureşti, pe DN 1, a încetat din viaţă la Spitalul Elias, din cauza rănilor grave, a declarat, pentru agenţia Mediafax, directorul medical al unităţii sanitare, Dana Safta.  
   
Potrivit sursei citate, bărbatul, care a fost rănit grav în accident, a decedat la aproximativ o oră după internare.
   
Persoana decedată la spital este cea care a provocat accidentul produs vineri seară, după ce a încercat să traverseze neregulamentar.

------------------

Sfârşit cumplit pentru doi tineri motociclişti din Otopeni. Rulau pe DN 1 când le-a sărit în faţă un pieton. Motociclistul a încercat să îl evite, dar nu a mai reuşit. Cei doi tineri de pe motor s-au stins pe loc, iar pietonul ar putea avea aceeaşi soartă.

Pietonul mai avea doar 10 metri până la pasarelă. S-a gândit însă, că mai simplu este să traverseze carosabilul. A apucat să facă doar câţiva paşi şi a fost lovit de motocicletă.

Cei doi tineri aflaţi pe motocicletă, o fată şi un băiat, au murit pe loc. Impactul i-a aruncat în stâlpii reflectorizanţi aflaţi pe marginea drumului. Pietonul, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a fost dus la spitalul Elias, dar şansele ca el să trăiască sunt minime.

Cu doar o oră înainte de tragedie, de data aceasta în Capitală, un alt motociclist era să îşi piardă viaţa. Vinovat a fost de această dată şoferul unui autoturism care a încercat să vireze pe o stradă fără să se asigure.

Chiar şi aşa, cercetările arată că şoferul este vinovat pentru că nu s-a asigurat. Rănit în urma accidentului motociclistul a fost transportat la Spitalul Universitar pentru investigaţii. Medicii spun că tânărul este în afara oricărui pericol. Dacă va fi găsit vinovat, şoferul se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

×
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close