Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Amestecul care creşte imunitatea şi te apără de infecţii. Lidia Fecioru: "Are substanțe pe care din altă parte nu avem de unde să le luăm"

Amestecul care creşte imunitatea şi te apără de infecţii. Lidia Fecioru: "Are substanțe pe care din altă parte nu avem de unde să le luăm"

Un fruct de sezon, amestecat cu miere şi lăsat la macerat, ne poate ajuta la creşterea imunităţii, dar şi în cazul unor infecţii, anemie sau eczeme.

Amestecul care creşte imunitatea şi te apără de infecţii. Lidia Fecioru: "Are substanțe pe care din altă parte nu avem de unde să le luăm"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    17 Iun 2023   •   20:00

În plus, tinctura aceasta făcută în casă conţine unele substanţe benefice pentru organism şi pe care nu avem de unde să le luăm din altă parte, spune Lidia Fecioru, bioenergoterapeut.

"Că tot este perioada nucilor verzi, din care tot vrem noi să facem dulceaţă, vedeți că nucile sunt foarte bune pentru sănătate.

Ele cresc imunitatea organismului pentru tot ce înseamnă tuberculoză, infecții în organism, eczeme de care nu putem trece. 

Avem de nevoie de un kilogram de nuci, pe care le spălăm, le uscăm, le ștergem şi le dăm prin mașina de tocat. 

Citeşte şiCeaiul care curăţă vasele de sânge şi creşte imunitatea. Lidia Fecioru: "Se găseşte şi în România. Se poate bea cu lapte"

Lidia Fecioru: Amestecul de nuci verzi cu miere se lasă două luni la frigider

Luăm şi aceeași cantitate de miere, respectiv un kilogram, amestecăm bine soluția, nucile cu mierea, și o punem într-un borcan uscat, acoperim și lăsăm la frigider pentru două luni de zile. 

Peste două luni de zile, scoatem borcanul și trecem amestecul prin strecurătoare, pentru că nucile cu mierea lasă o zeamă ca un fel de tinctură.

Se bea din acel amestec câte o lingură de trei ori pe zi, înainte de masă.

Lidia Fecioru: "Tinctura e bogată în substanțe pe care din altă parte nu avem de unde să le luăm"

Ne ajută la infecții în organism, la tot ce ține de imunitatea organismului, când avem anemie, când avem ciclu menstrual abundent, când avem dereglări imunitare pe bolile autoimune.

În plus, această tinctură este foarte bogată în tot felul de aminoacizi și substanțe care ne ajută organismul şi pe care noi din altă parte nu avem de unde să le luăm", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close