Antena 3 CNN Actualitate Ursoaică de patru luni găsită în curtea unui Maramureșean, împreună cu alte 40 de kg de carne de urs

Ursoaică de patru luni găsită în curtea unui Maramureșean, împreună cu alte 40 de kg de carne de urs

Polițiștii din Maramureș au găsit un pui de urs, în vârstă de 4 luni, în casa unui bărbat, bănuit că ar deține și 40 de kg de carne de vânat, provenită din uciderea unui alt exemplar. Anchetatorii au mai găsit la el în curte și o capcană pentru vânătoare.

de Alexandru Negrici    |   

Oamenii legii din Maramureș Vișeul de Sus au avut parte de o surpriză astăzi, în urma unei percheziții la locuința unui bărbat de 59 de ani.

Aceștia au descoperit că omul avea în curte o ursoaică de doar 4 luni, care a fost examinată de de către un medic veterinar, iar apoi predată reprezentaților Gărzii Naționale de Mediu.

Anchetatorii au mai găsit și peste 40 de kilograme de carne de urs, dar și o capcană tip „gură de lup”, prevăzută cu lanț și ancoră metalică, care îl ajuta la vânătoare.

"În continuare, se efectuează cercetări față de bărbatul de 59 de ani, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv deținerea în captivitate fără drept a unor specii de interes cinegetic", se arată în comunicatul Poliției Române. 

Subiecte în articol: urs vanatoare
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"