Antena 3 CNN Actualitate Justiție Fostul deputat Eduard Martin a fost arestat preventiv pentru evaziune fiscală

Fostul deputat Eduard Martin a fost arestat preventiv pentru evaziune fiscală

Tribunalul Bucureşti a admis cererea DNA de arestare preventivă pentru 30 de zile a fostului deputat Eduard Stelian Martin, asociat şi administrator la companiei Polaris M Holding SRL, acuzat de evaziune fiscală. 

În acelaşi dosar, a fost arestat preventiv şi Marcel Daniel Banaga, administrator, ulterior preşedinte al consiliului de administraţie al societăţii Polaris M Holding. 

Decizia nu este definitivă. 

Potrivit DNA, din anul 2006, principala sursă de venituri a societăţii Polaris M Holding a reprezentat-o executarea contractului de salubrizare încheiat cu municipiul Constanţa. 

Pentru executarea serviciilor de salubrizare, societatea Polaris M Holding a încasat tarife supraevaluate, împrejurare care a făcut obiectul unui alt dosar penal, trimis în judecată în 9 decembrie 2015. Acest fapt a dus la acumularea unor venituri foarte mari de către societatea Polaris, neafectate de cheltuieli corespunzătoare - societatea Polaris M Holding încasa sume importante de la Primăria Constanţa, în jur de 1 milion de euro lunar, în vreme ce cheltuielile reale aferente salubrizării prestate erau mult mai mici, indică procurorii. 

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: arest preventiv evaziune dosar DNA cerere
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept