Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Mama bărbatului care și-a înecat copiii într-un râu din Bacău: ”Nu știu ce inimă a avut!”

Mama bărbatului care și-a înecat copiii într-un râu din Bacău: ”Nu știu ce inimă a avut!”

Bărbatul din Bacău care şi-a ucis cei doi copii este în continuare căutat, atât în apă, cât şi pe uscat. După o ceartă cu soţia, acesta şi-a luat băiatul de patru ani şi fetiţa de cinci luni şi i-a aruncat în apele Barajului Bereşti. Încă nu se ştie dacă a sărit şi el, ori a fugit de la faţa locului.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Cearta care a izbucnit duminică între cei doi soţi l-a determinat pe bărbat să ia copiii şi să plece, ameninţând că se va arunca în baraj cu ei. Ultima care a vorbit cu băieţelul de patru ani a fost bunica din partea tatălui.

„Era nepoţelul meu. M-a sunat că n-a ajuns aici, nu am știut unde. Zice ”mamaie vin la tine”, i-am spus ”adu băiatul acasă, du fata acasă la mamă şi adu-mi băiatul acasă că îl iau eu şi-l cresc”, l-am crescut până acum”, a declarat Mariana Florea, bunica copiilor din partea tatălui.

Bărbatul a fost internat la psihiatrie pentru scurtă vreme din cauza alcoolului, dar lua tratament. Deşi ştia că cei doi nu se înţeleg, femeia este şocată de ceea ce a făcut fiul ei.

„Nu știu ce inimă a avut, nu-mi dau seama.”, mai spune bunica.

Citește și: Mama celor doi copii înecați de tată într-un râu din Bacău: ”Mi-a luat fata din casă. Mi-a zis că e ultima oară când o văd”

Speriat de scandalul dintre părinţi, cel de-al treilea copil, un băiat de şase ani din prima căsătorie a mamei, şi-a luat bicicleta şi a fugit de acasă. Şi-a găsit adăpost la bunici.

Soarta celor doi copii a fost pecetluită atunci când au plecat de acasă. Poliţiştii i-au găsit pe copii plutind pe luciul apă, iar concluziile preliminare au stabilit că decesul s-a produs prin înec.

Cei doi, mamă şi copil, au fost cazaţi de aseară la DGSAP. Vecinii spun că femeia voia să-şi părăsească bărbatul şi îşi făcuse chiar şi bagajele. Le-a aruncat în afara curţii de frica lui, dar un vecin le-a depozitat.

Mama tânărului de 30 de ani care şi-a ucis copiii nu crede că el a fugit după ce i-a aruncat în apă.

Procurorii au decis începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, în forma violenţei în familie. Bărbatul este căutat în continuare de autorităţi.

 

Subiecte în articol: Bacău copii înecat bunica
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord