Antena 3 CNN Actualitate Locale Un pompier din Borșa ar fi fost "incendiat" accidental de un coleg, la un grătar în curtea unității! Angajatul ISU a ajuns la spital

Un pompier din Borșa ar fi fost "incendiat" accidental de un coleg, la un grătar în curtea unității! Angajatul ISU a ajuns la spital

"Fă ce spune popa, nu ce face popa"! este un proverb românesc care îl putem adapta fără nicio problemă pentru a descrie incidentul grav care s-ar fi petrecut în incinta subnității de pompieri din orașul maramureșean Borșa. Așadar, "faceți ce spune pompierul, nu ce face pompierul!!!".

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Conform surselor Antena3, în weekend în sediul subunității de pompieri din Borșa a fost liniște. Liniște deplină, pentru că nu au fost intervenții care să solicite prezenta pompierilor militari. Cei care au fost de serviciu s-ar fi pus să își pregăteasca masa - un gratar făcut în curtea unității!

"Ghiță i-o dat foc la Dumitru în secția de pompieri" - aceste cuvinte au fost zilele acestea pe buzele locuitorilor din Borșa.

Se pare că unul dintre pompieri ar fi încercat să aprindă focul mai repede cu combustibil inflamabil lichid. S-ar fi produs o flamă puternică și un alt pompier a suferit arsuri de gradul 1 și 2.

Acesta a fost preluat de echipajul SMRUD și a fost transportat spre Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, unde este și în prezent internat.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă