Antena 3 CNN Actualitate Soţul Sorinei Pintea, scrisoare despre fostul ministru: Asist cum este omorâtă soția mea prin agresivitatea organelor de urmărire penală

Soţul Sorinei Pintea, scrisoare despre fostul ministru: Asist cum este omorâtă soția mea prin agresivitatea organelor de urmărire penală

Antena 3 a prezentat, joi, noi date despre starea fostului ministru Sorina Pintea, aşa cum au fost trimise de soţul acesteia, în urmă cu puţin timp, printr-o scrisoare deschisă. 

de M.Z.    |   

Soţul lui Pintea, Ovidiu Goga, prezintă, de asemenea, conversaţii cu medicii care cunosc cel mai bine starea fostului ministru al Sănătăţii. 

"Asist cum este omorâtă soția mea, ceas cu ceas, prin agresivitatea organelor de urmărire penală și teama medicilor de a interveni", scrie soţul Sorinei Pintea. 

Avocații Sorinei Pintea au depus o sesizare către Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din București, reclamând că fostului ministru i-au fost încălcate mai multe drepturi, că a fost expusă în situația în care se află, adusă în cătușe la medic și împinsă de un agent din escortă.

Sorina Pintea a fost scoasă din Arestul Central și dusă din nou la spital din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.

Recent, Sorina Pintea a anunțat că a fost diagnosticată cu o boală autoimună gravă, dermatomiozită.

Renate Weber a anunțat miercuri seara că Avocatul Poporului s-a autosesizat în acest caz.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă

Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

 


 


Soţul lui Pintea, scrisoare despre fostul ministru: Asist cum este omorâtă prin agresivitatea organelor de urmărire penală

Subiecte în articol: scrisoare Sorina Pintea
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic