x close

Alegerile au venit la pachet cu scandaluri şi bătăi. Oamenii şi-au împărţit pumni şi picioare pentru un vot

de O.P.    |    11 Iun 2012   •   06:54
Alegerile au venit la pachet cu scandaluri şi bătăi. Oamenii şi-au împărţit pumni şi picioare pentru un vot 442 Foto: Gândul.info

În mai multe localităţi din ţară alegerile au venit la pachet si cu o serie de scandaluri. La Curcani, în judeţul Călăraşi, scrutinul a fost compromis după ce secţia de votare a fost vandalizată. Procesul de votare a fost suspendat ore bune, iar seara, oamenii au forţat intrarea în secţie.

Închiderea urnelor de votare a creat un haos de nedescris şi în localitata Tunari din Ilfov. Zeci de oameni s-au îmbulzit şi au scandat nemulţumiţi că nu au mai apucat să voteze. Din cauza haosului creat un membru al comisiei a suferit un infarct şi a fost dus de urgenţă la spital.

Scandalul în Tunari a izbucnit imediat după ora 21, când s-au închis secţiile de votare. Oameni s-au revoltat că nu au apucat să voteze.

În comuna Curcani din Călăraşi, oamenii au forţat intrarea în secţie, iar jandarmii au fost nevoiţi să intervină ca să-i calmeze.

Secţia de votare a fost închisă pe parcursul zilei mai bine de 5 ore, după ce un candidat la funcţia de primar a dat buzna în clădire şi a spart urnele.

Candidatul care a vandalizat secţia de votare a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi trimis în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cîteva zeci de localnici s-au revoltat din cauză că, spuneau ei, nu au fost lăsaţi să voteze.

Pînă la urmă oamenii s-au liniştit şi au plecat spre casele lor, fără să mai fie nevoie de intervenţia jandarmilor.

Citeşte mai multe despre:

vot alegeri locale Romania la vot
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati