Antena 3 CNN Coronavirus Un tânăr din Sălaj, care a fugit de trei ori din izolare şi carantină, a primit opt luni de închisoare cu suspendare

Un tânăr din Sălaj, care a fugit de trei ori din izolare şi carantină, a primit opt luni de închisoare cu suspendare

Un tânăr de 28 de ani din Sălaj, care s-a întors din Marea Britanie şi a fugit de trei ori din izolare şi carantină, a primit opt luni de închisoare cu suspendare, după ce a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei.

Un tânăr din Sălaj, care a fugit de trei ori din izolare şi carantină, a primit opt luni de închisoare cu suspendare
Sursa foto: Pexels
de M.Z.    |    17 Apr 2020   •   09:15

În acest dosar, a fost trimis în judecată un medic epidemiolog de la DSP Sălaj, bănuit că l-a ajutat pe tânăr, eliberându-i un "aviz epidemiologic" din care rezulta că acesta nu se mai afla în carantină, deşi mai avea o zi de stat.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au declarat că tânărul a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Tânărul a fost cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea a două infracţiuni de zădărnicire a combaterii bolilor, dispunându-se apoi măsura controlului judiciar pe 60 de zile de către Judecătoria Zalău.

"Între acest inculpat şi procuror s-a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei prin care inculpatului i s-a aplicat o pedeapsă rezultantă de opt luni de închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe durata de doi ani”, arată reprezentanţii Parchetului.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: coronavirus izolare inchisoare
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close