Antena 3 CNN Economic Auto 18 vieţi puse în pericol de un şofer la limita comei alcoolice

18 vieţi puse în pericol de un şofer la limita comei alcoolice

18 vieţi puse în pericol de un şofer la limita comei alcoolice
Sursa foto: Sofer
22 Aug 2009   •   15:21

Un sofer inconştient a pus în pericol vineri seară, vieţile a 18 oameni, în Timiş. Barbatul, un bulgar, s-a urcat aproape în comă alcoolică la volanul camionului cu care transporta marfă şi a lovit patru maşini pe drumul care leagă Timişoara de Arad. Şoferul şi-ar fi continuat drumul, dar a fost în cele din urmă oprit de Poliţie. Niciunul dintre pasagerii celor patru masini nu a fost ranit grav.

?Parcă nu îşi găsea locul. Făcea slalom?, povesteşte şoferiţa unuia din autovehiculele implicate în accident. Şoferii celor patru autoturisme au tras cât au putut de volan când au văzut manevrele periculoase pe care le făcea TIR-ul. Trei dintre ei au oprit doar când s-au văzut pe un câmp, departe de TIR. Un microbuz care se îndrepta către Arad, a virat rapid într-o parcare.

Şi poate că ar mai fi fost şi alţi răniţi, dacă, în drumul său, şoferul de TIR nu s-ar fi întâlnit cu două echipaje de la Rutieră. Cu greu, au reuşit să-l oprească. A fost codus direct la spital pentru probele biologice. Şoferul bulgar se va întocmi şi dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi distrugere.

Antena 3

×
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close