Antena 3 CNN Economic Auto Accident cu victime, produs de un şofer care încerca să fugă de poliţie

Accident cu victime, produs de un şofer care încerca să fugă de poliţie

Accident cu victime, produs de un şofer care încerca să fugă de poliţie
Sursa foto: Accident
15 Aug 2009   •   11:05

Un bărbat a murit şi alţi doi au fost grav răniţi după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier produs în Capitală. Şoferul încerca să scape de un echipaj de poliţie după ce cu doar câteva minute înainte de producerea accidentului nu a oprit la semnalul oamenilor legii.

Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 06.00 dimineaţă. Un echipaj de la rutieră se afla în urmărirea maşinii, după ce şoferul a fugit de un filtru de poliţie. Se pare că din cauza vitezei acesta a pierdut controlul volanului.

Unul dintre bărbaţii care se aflau în autoturism a murit pe loc, iar alţi doi au fost transportaţi la spital. Unul dintre ei a încercat să fugă de la locul accidentului, dar a fost prins de poliţişti. Un al patrulea bărbat din maşină a scăpat cu răni uşoare.

Poliţiştii trebuie să stabilească acum care dintre cei patru bărbaţi se afla la volanul maşinii şi de de nu a oprit la semnalele lor. Din cauza accidentului circulaţia tramvaiului 7 a fost deviată mai mult de o oră.

Antena 3

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close