Antena 3 CNN Economic Auto Accident fără explicaţie la intrarea în Capitală. O maşină a intrat într-un cap de pod (VIDEO)

Accident fără explicaţie la intrarea în Capitală. O maşină a intrat într-un cap de pod (VIDEO)

Accident fără explicaţie la intrarea în Capitală. O maşină a intrat într-un cap de pod (VIDEO)
22 Iun 2009   •   21:23

Drumul de la munte spre casă s-a sfârşit în sânge pentru patru tineri bucureşteni. Chiar la intrarea în Capitală s-au izbit cu maşina de un cap de pod. Şoferul şi pasagerii au fost scoşi cu greutate din epavă, de pompierii de la descarcerare. Un martor a filmat scena, cu un telefon mobil.

Drumul Naţional 1, chiar la intrarea în Bucureşti. Au trecut doar câteva clipe de la impact. Trecătorii sunt şocaţi de ceea ce văd. Patru tineri, striviţi între fiare.

Cineva încearcă să-i liniştească pe răniţi. Clipele trec greu în aşteptarea Ambulanţei şi a descarcerării. Odată ajunşi la locul accidentului, pentru pompieri şi medici începe o luptă contra cronometru. Pe de o parte, salvatorii taie bucată cu bucată fiarele maşinii, pe de alta medicii acordă primul ajutor. Nu lipsesc curioşii care se uită miraţi la caroseria maşinii, făcută praf.

Din fericire, victimele, două fete şi doi băieţi, respiră. Medicii îi încurajează şi îi scot rând pe rând din maşină. Şoferul e în starea cea mai gravă. Are picioarele zdrobite. Medicii ştiu că fiecare clipă contează pentru a-i salva viaţa.

Deocamdată dinamica accidentului rămâne un mister mai ales, că maşinile nu circulau cu viteză. ?Era în coloană, se circula cu viteză redusă. A fost o manevra greşită a conducătorului auto?, a declarat agentul şef principal Pavel Constantin.

Şoferul a fost operat de urgenţă. Ceilalţi trei răniţi sunt în afara oricărui pericol. Poliţiştii încearcă să afle cum a reuşit tânărul să ajungă cu maşina în capul de pod.



Observator

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close