Antena 3 CNN Economic Auto Accident şocant la Tuzla: O femeie a rămas fără picioare

Accident şocant la Tuzla: O femeie a rămas fără picioare

Accident şocant la Tuzla: O femeie a rămas fără picioare
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Iul 2011   •   21:00

Accident cumplit la ieşirea din Tuzla. O femeie de 52 de ani a rămas fără picioare, după ce a fost izbită în plin de o maşină condusă de un tânăr de 19 ani. Scena de coşmar a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale unei benzinării din zonă.

Femeia de 52 de ani nu va mai putea merge niciodată. Ambele picioare i-au fost retezate, de la genunchi, în accident.

O altă femeie, prietenă a victimei, a reuşit să se salveze, în ultimul moment, de la o soartă asemănătoare. Veniseră împreună la mare. Vroiau să aranjeze ceva în portbagajul maşinii, parcată în afara şoselei. Chiar atunci, povestesc martorii, un bolid, condus de un tânăr de 19 ani, a lovit în plin automobilul. Femeia de 52 de ani a fost prinsă ca într-o menghină.

A ajuns la spital mai mult moartă decât vie. Pierduse mult sânge. Ca să îi salveze viaţa, medicii au luat o hotărâre cruntă.

Într-un final, au reuşit să o stabilizeze. Acum, femeia este inconştientă şi intubată. Înainte să se poată gândi la montarea unei proteze, medicii vor să fie siguri că viaţa nu-i mai este în pericol.

Cât despre tânărul care a provocat accidentul, spune că nu-şi poate da seama cum a ieşit cu maşina de pe şosea. Este cercetat, acum, pentru vătămare corporală din culpă.

 



×
Subiecte în articol: accident rutier tuzla picioare
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close