Antena 3 CNN Economic Auto Accident tragic în Maramureş. Două femei au murit după ce maşina s-a prăbuşit într-o prăpastie

Accident tragic în Maramureş. Două femei au murit după ce maşina s-a prăbuşit într-o prăpastie

Accident tragic în Maramureş. Două femei au murit după ce maşina s-a prăbuşit într-o prăpastie
Sursa foto: accident
28 Iul 2009   •   11:27

Tragedie în Maramureş. O mamă şi fiica ei au murit după ce maşina in care se aflau a căzut într-o prăpastie adâncă de 200 metri. Alte trei persoane au fost pur şi simplu aruncate din maşină în timp ce aceasta se rostogolea.

Şoferiţa, mama ei, sora şi doi copii de 10 şi 12 ani se întorceau spre casă, pe un drum în serpentină. În timp ce urcau pe un deal, şoferiţa a făcut o manevră fatală.

Potrivit comisarului Ioan Cârlig, motorul maşinii s-a oprit în urcare, şi, încercând să pornească de pe loc, femeia a scăpat autovehiculul spre înapoi. Se presupune că a manevrat greşit volanul şi a plonjat circa 200 de metri în râpă.

În cădere, cei doi copii şi sora şoferiţei au fost aruncaţi din maşină. Şoferiţa şi mama ei au rămas prinse în centurile de siguranţă şi au murit pe loc.

Copilul de 10 ani, deşi a suferit o fractură de femur, a ajuns la maşină, de unde a luat un telefon şi a sunat la 112.

Copiii nu sunt răniţi grav, dar femeia se zbate între viaţă şi moarte. Poliţiştii vor încerca să stabilească dacă nu cumva maşina avea vreo defecţiune la sistemul de frânare.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Maramureș prapastie
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close