Antena 3 CNN Economic Auto Accidente în lanţ pe DN71 în mai puţin de 30 de minute. Un om a murit, iar doi au fost răniţi în urma impacturilor

Accidente în lanţ pe DN71 în mai puţin de 30 de minute. Un om a murit, iar doi au fost răniţi în urma impacturilor

Accidente în lanţ pe DN71 în mai puţin de 30 de minute. Un om a murit, iar doi au fost răniţi în urma impacturilor
de O.P.    |    13 Ian 2012   •   07:13

Mai multe accidente în lanţ au avut loc pe Drumul Naţional 71, în judeţul Dâmboviţa.  La intrare în oraşul Răcari, un şofer nu a observat o căruţă nesemnalizată şi a intrat în ea. Căruţaşul a murit pe loc, iar fiul acestuia a ajuns la spital.

După nici o oră, un alt accident grav s-a produs în localitatea Ilfoveni. Un bărbat de 66 de ani, care băuse, a fost grav rănit după ce a traversat strada printr-un loc nepermis şi a fost lovit de un autocar.

Primul şofer care circula pe Drumul Naţional 71 a intrat direct într-o căruţă care nu era semnalizată. Căruţaşul a murit pe loc, iar fiul său a fost transportat de urgenţă la spital.

La nici o oră, poliţiştii au fost solicitaţi la un alt accident, tot pe DN 71. De această dată, un pieton de 66 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a încercat să traverseze strada într-un loc nepermis şi a fost lovit de un autocar plin cu călători.

Bărbatul a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Târgovişte.

Ambii şoferi s-au ales cu dosare penale.

 





×
Subiecte în articol: decese teribilism teribilism la volan
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close