Antena 3 CNN Economic Auto Accidente spectaculoase la Iaşi. Un şofer a zburat cu maşina, iar un bărbat a fost călcat de TIR (VIDEO)

Accidente spectaculoase la Iaşi. Un şofer a zburat cu maşina, iar un bărbat a fost călcat de TIR (VIDEO)

Accidente spectaculoase la Iaşi. Un şofer a zburat cu maşina, iar un bărbat a fost călcat de TIR  (VIDEO)
23 Iul 2009   •   20:33

Un bărbat din Iaşi a murit după ce a intrat direct sub roţile unui TIR, iar un şofer, tot din Iaşi, a zburat cu maşina chiar în faţa poliţiştilor după ce a fost lovit de un atutoturism. Ambele accidente au fost surprinse de camerele de supraveghere.

În primul accident are loc o cascadorie demnă de un thriler. Un şofer nu acordă prioritate şi o altă maşină este aruncată prin aer şi se răstoarnă. Cei doi şoferi scapă cu răni uşoare.

Nu la fel de norocos a fost însă şi un pieton care şi-a dat ultima suflare sub roţile unui tir. Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere arată cum tirul era oprit la semafor. Pietonii traversează, iar semaforul se schimbă. Este verde pentru şoferi. Pleacă maşina de şcoală şi apoi tirul.

În secunda doi, un bărbat încearcă să traverseze prin dreptul remorcii. Era un om fără adăpost şi încerca să ajungă la cel care voia să-i dea de pomană ceva de mâncare de cealaltă parte a străzii.

Imediat, trecătorii au început să şi să strige la şofer. Bătrânul ajunsese sub roţile tirului.
?Am plecat de la semnafor, era verde! Am plecat şi am văzut o doamnă că-şi pune mâinile în cap. Era o maşina de şcoală in faţa mea, a plecat aia şi am plecat şi eu?, povesteşte, plângând, şoferul.

?A trecut pur şi simplu din dreptul portierei în faţa maşinii. El a trecut de pe trotuar în dreptul stâlpului. A trecut prin faţa camionului pur şi simplu. S-a dus dedesubt?, spune şi un martor.


Observator

×
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close