Antena 3 CNN Economic Auto Agil şi mai economic: Vezi imagini cu noul CITROEN C1

Agil şi mai economic: Vezi imagini cu noul CITROEN C1

Agil şi mai economic: Vezi imagini cu noul CITROEN C1
Sursa foto: Foto: Facebook
05 Ian 2012   •   18:12

La începutul anului 2012, Citroen face modelul C1 şi mai atrăgător, cu ajutorul unor noi caracteristici, printre care emisii de CO2 de doar 99 g/km, lumini de zi cu LED, un sistem audio cu CD care include Connecting Box-ul mărcii şi o cutie de viteze electronică cu padele montate în spatele volanului. Noul model va debuta, pe 10 ianuarie, la Salonul Auto de la Bruxelles si va fi disponibil în showroom-uri începând cu luna martie.

De la lansarea sa in 2005, cel mai mic model al Citroen a atras peste 620.000 de cumpărători la nivel mondial, se arată într-un comunicat remis Antena3.ro.

CITROËN C1 rămâne disponibil în configuraţie cu 3 sau 5 uşi, la cei 3,44 metri lungime reuşind să se strecoare prin trafic şi să ofere în acelaşi timp spaţiul necesar pentru 4 adulţi. Volumul portbagajului poate fi ajustat datorita banchetei spate rabatabile, de la 139 litri la peste 700 de litri.

Noul CITROËN C1 este foarte agil datorită motorului în 3 cilindri pe benzină care dezvolta 68 CP. Echipat cu o cutie de viteze manuala, CITROËN C1 1.0i are un consum redus de carburant de doar 4.3l/100km în ciclu combinat. În cazul variantei cu o cutie de viteze electronică, C1 1.0i EGS, consumul este de 4.5 l/100km.

La exterior, capota e mai scurtă, farurile îşi păstrează forma rotundă, in timp ce bara faţă complet redesenată încadrează farurile de ceaţă şi luminile de zi cu LED, o raritate in acest segment. În partea din spate, C1 isi pastreaza portbagajul inovator de sticla si adopta sigla si monograma modernizate. In plus, modelul beneficiaza si de jante „Notus” de aliaj de 14 inch. Jantele „Rift” din aliaj sunt in continuare disponibile, dar au fost retusate, avand acum in centru Chevron-ul.



×
Subiecte în articol: Citroen
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close