Antena 3 CNN Economic Auto Alfa Romeo Giulietta, anunţată oficial. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Geneva (FOTO)

Alfa Romeo Giulietta, anunţată oficial. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Geneva (FOTO)

Alfa Romeo Giulietta, anunţată oficial. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Geneva (FOTO)
03 Dec 2009   •   08:36

Este oficial, cel mai nou model al casei din Milano se va numi Giulietta si va fi prezentat publicului, în avanpremieră internaţională, la Salonul Auto de la Geneva, în 2010. Numele noii Alfa Romeo nu a fost ales întâmplător, el fiind un tribut adus modelului Giulietta din anii '50-'60, maşina care a rescris istoria mărcii şi a făcut posibil visul multor pasionaţi de a avea şi conduce un astfel de autovehicul.

Noua Alfa Romeo Giulietta este însă şi maşina care marchează 100 de ani de existenţă şi tradiţie a uneia dintre cele mai spectaculoase mărci auto din lume, în 2010 urmând să fie organizate la Milano o serie de evenimente dedicate centenarului Alfa Romeo.



Giulietta va debuta cu un design cu totul nou şi cu o serie de 4 motorizări Turbo, Euro 5, echipate standard cu sistemul Start&Stop. Dintre acestea, două sunt pe benzină: 1.4 Turbo 120 CP şi 1.4 Turbo MultiAir 170 CP şi două diesel: 1.6 Multijet 105 CP şi 2.0 Multijet 170 CP. În mod exclusiv, pe versiunea Quadrifoglio Verde, va fi disponibil şi propulsorul 1.8 Turbo 235 CP.

Alfa Romeo Giulietta SZ 1960

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: salonul auto de la geneva
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close