Antena 3 CNN Economic Auto Andrei Gheorghe a lovit o maşină care staţiona la stop

Andrei Gheorghe a lovit o maşină care staţiona la stop

Andrei Gheorghe a lovit o maşină care staţiona la stop
Sursa foto: gheorghe
09 Feb 2010   •   19:12

Andrei Gheorghe, consilierul de comunicare al ministrului Finaţelor, a fost implicat în urmă cu o jumătate de oră, într-un accident de circulaţie în zona Piaţa Presei Libere.

El a tamponat din spate o maşină aflată în staţionare la stop, în care se afla o femeie. În urma impactului dintre cele două autoturism, femeia s-a lovit destul de puternic la cap.

Andrei Gheorghe a plecat de la locul accidentului fără a face dovada că posedă asigurarea obligatorie. Mai mult decât atât, expertul în comunicare nu a făcut niciun demers pentru a chema la faţa locului vreun echipaj de medici care să verifice starea femeii de la volan, spunându-i acesteia să stea în maşină că o să-şi revină.

"Când am văzut că nu doreşte să stea şi să ne dea asigurarea, am ieşit din maşină şi l-am blocat practic pentru că el vroia să plece. Fără să coboare din maşină, mi-a dat numărul de telefon şi numărul maşinii. A zis că nu are timp şi că rezolvăm problema mâine. Noi nu suntem din Bucureşti. Am sunat la 112 şi ne-au spus să mergem pe Griviţa să declarăm accidentul. Domnul Andrei Gheorghe, în momentul în care i-am zis că mă doare ceafa, mi-a spus să merg în maşină că îmi trece", a declarat pentru Jurnalul Naţional femeia aflată în maşina lovită de Gheorghe.

Contactat de reporteri, Andrei Gheorghe a declarat că în accident nu a fost rănit nimeni şi că nu s-au înregistrat pagube.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Andrei Gheorghe
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close