Antena 3 CNN Economic Auto Audi A1 va fi disponibil în mai multe versiuni de caroserie (FOTO)

Audi A1 va fi disponibil în mai multe versiuni de caroserie (FOTO)

Audi A1 va fi disponibil în mai multe versiuni de caroserie (FOTO)
14 Oct 2009   •   18:55

A1, mezinul Audi, nu va fi disponibil doar în chip de hatchback, pe aceeaşi platformă urmând a fi produs un model cabrio şi chiar unul cu tracţiune integrală quattro. Cel puţin asta susţin chiar reprezentanţii companiei germane într-un interviu acordat CAR Magazine, o publicaţie britanică, relatează worldcarfans.com



?Vom începe producţia versiunii în trei uşi cu mai multe variante de motorizare. Vom dezvolta mai multe modele, uitaţi-vă la ce am făcut cu gama A3 ? am putea face ceva similar cu A1?, a declarat, pentru CAR Magazine, Peter Schwarzenbauer, director de marketing la Audi. Cuvintele oficialului de la Audi se traduc, probabil, prin propulsoare care ar putea varia de la cel de 1,2 litri până la unul turbo de 1,8 litri, atât pe benzină cât şi pe motorină.



Deoarece va fi rivalul MINI, care testează acum un model electric (MINI e), se presupune că va fi luată în calcul şi o variantă de propulsie alternativă pentru A1. Speculaţiile merg până la posibilitatea apariţiei unui model SUV Q1. A1 va juca un rol important în strategia Audi care intenţionează să-şi întreacă, până în 2015, competitorul reprezentat de BMW.


Antena3.ro

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close