Antena 3 CNN Economic Auto Audi A5 cu un important facelift, prezentat oficial

Audi A5 cu un important facelift, prezentat oficial

Audi A5 cu un important facelift, prezentat oficial
Sursa foto: Foto: Autoexpress.co.uk
13 Iul 2011   •   16:59

Audi A5 are o nouă infățișare, mulțumită unui facelift major aplicat de compania de la Ingolstadt, astfel încât să poată ține pasul cu ceilalți rivali germani. Modificările au fost aplicate întregii game A5 - Coupe, Cabriolet și Sportback.



La exetrior, A5 a imprumutat actualul aspect corporatist, cu o noua grilă inaugurată de A7. Sub capotă, există o varietate de motoare, și ele îmbunătățite, potrivit Autoexpress.co.uk. Astfel, versiunea entry-level TFSI de 1.8 litri produce acum 168cp și un cuplu de 320Nm, în timp ce vârful de gamă S5 Coupe dispune de un V6 de 3.0 litri, acum mai eficient și mai curat, care înlocuiește V8-ul de 4.2 litri.



La capitolul propulsoarelor diesel se găsește un TDI de 2.0 litri, care dezvoltă 175cp și emisii CO2 de 122g/km. Alături de el sunt oferite trei diesel-uri V6 de 3.0 litri, două dintre ele fiind reglate astfel încât să ofere o putere de 201 respectiv 242 cai. Cel de-al treilea diesel V6 va fi unul foarte eficient întrunind normele Euro VI, el urmând să fie introdus după lansarea din septembrie.



La interior modificările sunt ceva mai subtile, însă există și un lucru nou – Sportback poate fi comandat și în configurație cu cinci locuri. Restul gamei A5 dispune acum de un nou volan și selector automat de viteze, plus o versiune îmbunătățită a sistemului de infotainment MMI.



Noul Audi A5 va ajunge în showroom-uri la finalul acestui an, dupa lansarea din septembrie. Nu se știe exact prețul său, însă este posibil ca modelul de bază să coste aproximativ 29.000 de euro.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close