Antena 3 CNN Economic Auto Audi pregătește mini racheta RS1. Vezi primele imagini de la teste

Audi pregătește mini racheta RS1. Vezi primele imagini de la teste

Audi pregătește mini racheta RS1. Vezi primele imagini de la teste
Sursa foto: Foto: Carscoop.blogspot.com
17 Oct 2011   •   12:36

Divizia sport Audi Quattro GmbH lucrează de zor la mai multe modele, printre care și supermini-ul RS1, care are la bază modelul premium A1. Iar mașina este deja în faza de testare, dovadă fiind fotografiile din acest material, capturate de cei de la Carscoop.

Imaginile cu viitorul supermini Audi au fost surprinse în timpul testelor efectuate pe celebra pista de la Nürburgring. Prototipul dispune de elemente sport tipice pentru automobilele din gama RS, precum fantele generoase de admisie a aerului, un eleron serios în partea din spate și difuzor de aer posterior cu spațiu pentru evacuare dublă.



Versiune de serie ar putea avea de asemenea aripi proeminente și un interior sport cu scaune tip ”scoică”, un volan sport și o serie de inscripții RS.

De asemenea, A1 ar putea dispune de un sistem de tracțiune integrală Quattro similar cu cel al modelelor A3 și TT. În privința motorizării, se presupune că Audi va opta pentru o unitate turbo cu patru cilindri, substanțial mai potentă decât cel mai puternic propulsor al unui A1 obișnuit – 1,4 litri TSI, ce dezvoltă 185 CP.



Audi RS1 va debuta, cel mai probabil, la un sallon auto din 2012 sau 2013.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close