Antena 3 CNN Economic Auto Autostrada Soarelui ar putea fi gata în 2011

Autostrada Soarelui ar putea fi gata în 2011

Autostrada Soarelui ar putea fi gata în 2011
Sursa foto: Autostrada Soarelui
29 Mai 2009   •   09:03

Autostrada Soarelui ar putea fi gata în doi ani, iar până la sfârşitul lui 2009, Bruxellesul ar putea aproba acordarea a 2,3 miliarde de euro României pentru proiecte în infrastructura rutieră şi feroviară. Acestea sunt concluziile reuniunii comitetului pentru monitorizarea programelor sectoriale de transport, la care a participat ministrul, Radu Berceanu.

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a ieşit încrezător de la reuniune. Responsabilul european pentru implementarea politicilor regionale, Anastassios Bougas a dat undă verde pentru banii pe care Bruxellesul îi acordă României pentru finalizarea Autostrăzii Soarelui.

Ministrul Transporturilor a menţionat că alte proiecte majore, ce pot fi realizate cu fonduri europene în valoare totală 2,3 miliarde de euro, vor fi trimise spre analiza Uniunii Europene pentru a fi aprobate. Deşi ne-au promis banii pentru infrastructură, responsabilii europeni au criticat managementul defectuos şi implementarea greoaie a programelor pentru transport.

Antena 3

×
Subiecte în articol: autostrada Soarelui Radu Berceanu
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close