Antena 3 CNN Economic Auto Bătaie în trafic. Şoferul unui BMW a sărit la cel al unei dube pe un bulevard din Capitală (VIDEO)

Bătaie în trafic. Şoferul unui BMW a sărit la cel al unei dube pe un bulevard din Capitală (VIDEO)

Bătaie în trafic. Şoferul unui BMW a sărit la cel al unei dube pe un bulevard din Capitală (VIDEO)
31 Iul 2009   •   19:39

Maşina puternică face, uneori, şi pumnul forţos. Şi asta cu oricine îi stă în cale şoferului în trafic. O scenă desprinsă parcă din filmele de acţiune a avut loc vineri în Bucureşti, pe Bulevardul Iuliu Maniu, la câteva sute de metri de ieşirea pe autostrada Bucureşti-Piteşti.

Mânat de orgoliu, şoferul unei dube a refuzat să lase conducătorul unui BMW să intre pe banda lui. Un gest suficient pentru pornirea unui război în trafic.

Atacul a fost fulgerător. Şoferul BMW-ului a coborât din maşină ca ars şi a început. Mai întâi o înjurătură, dar nu a fost suficient. Prin geam i-a dat şoferului un pumn direct în faţă. A urmat un schimb dur de replici între cei doi iar şoferul dubei nu a mai rezistat şi a coborât şi el din maşină.

Nu s-a lăsat mai prejos şi i-a aratat celuilalt că şi el poate să dea cu pumnul. Şi a dat, sub privirile îngrozite ale celorlalţi şoferi dar şi ale soţiei. Femeia a încercat să aplaneze conflictul dar a fost în zadar.

Pumnii şi înjurăturile au încetat abia în momentul în care semaforul a arătat culoarea verde şi ceilalţi şoferi au claxonat cu disperare, deoarece traficul era complet blocat.



Observator

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close