Antena 3 CNN Economic Auto Beat la volan, un poliţist a lovit un biciclist şi a fugit de la locul accidentului

Beat la volan, un poliţist a lovit un biciclist şi a fugit de la locul accidentului

Beat la volan, un poliţist a lovit un biciclist şi a fugit de la locul accidentului
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Iun 2011   •   09:35

Nu întotdeauna cei care aplică legea o şi respectă. Un poliţist dintr-o comună doljeană s-a urcat băut la volan, a accidentat mortal un biciclist şi a fugit de la locul faptei. A fost prins însă în scurt timp de colegii lui care l-au dus la parchetul de pe langa Tribunalul Dolj pentru audieri.

Ajutorul şefului de post din Bistreţ venea spre casă de la părinţii lui, din Dăbuleni, pe drumul Naţional 55A. La un moment dat, a lovit în plin un biciclist în vârstă de 60 de ani. Fără să îl intereseze starea celui pe care l-a lovit, poliţistul a plecat în trombă. Câţiva martori l-au văzut pe omul lovit şi au sunat la 112, dar a fost prea târziu.

Agentul a încercat să scape şi a intrat cu maşina pe un drum lăturalnic, într-o pădure, dar a fost găsit în scurt timp de către colegii săi. Nu mică le-a fost mirarea când au constatat că poliţistul băuse bine înainte să urce la volan.

Poliţistul a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj pentru audieri. El urmează să fie dus apoi în faţa judecătorilor cu propunere de arestare pentru ucidere din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi fugă de la locul accidentului.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close