Antena 3 CNN Economic Auto BMW M3 GT „Interceptor“, tunat de nemţii de CPL Automotive. Vezi cum arată „ursuleţul“ ca de curse

BMW M3 GT „Interceptor“, tunat de nemţii de CPL Automotive. Vezi cum arată „ursuleţul“ ca de curse

BMW M3 GT „Interceptor“, tunat de nemţii de CPL Automotive. Vezi cum arată „ursuleţul“ ca de curse
Sursa foto: Foto: topgear.ro
07 Sep 2011   •   17:25

Recent, tunerul auto german CPL Automotive a anunţat modelul special BMW M3 GT ″Interceptor″, bazat pe M3 GTS, informează Top Gear.

Tunerul încearcă să reproducă aspectul de maşină de curse M3 GT, care a participat la cursa de 24 de ore la Nürburgring şi a a terminat pe locul al doilea.

Kit-ul de caroserie oferit de CPL Automotive este realizat din fibră de carbon şi include spoilerul frontal, capota, aripile cu orificii, praguri laterale, spoiler spate şi eleron. Pachetul mai cuprinde şi un set de jante care au dimensiuni de 19 inci şi punctul de blocare central.

Pentru interior, tunerul a adăugat o cuşcă de protecţie de la Wiechers şi scaune Recaro decorate cu negru şi portocaliu. Modificările au continuat sub capotă, iar acolo CPL Automotive a modificat unitatea centrală a motorului pentru ca el să livreze 592 CP. Sistemul de evacuare standard a fost înlocuit cu unul mai performant, realizat din titan, de la Akrapovic. Suspensiile sport de la Bilstein fac parte din pachet.

Preţul acestui deliciu auto, fără taxe, de aproximativ 69.000 de Euro  în Germania. Costul maşinii ″sacrificate″ nu este inclus.

×
Subiecte în articol: BMW modificari
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close