Antena 3 CNN Economic Auto BMW Seria 6 Cabriolet, în imagini şi detalii oficiale

BMW Seria 6 Cabriolet, în imagini şi detalii oficiale

BMW Seria 6 Cabriolet, în imagini şi detalii oficiale
18 Noi 2010   •   16:25

BMW a anunţat joi noul Seria 6 Cabriolet. Decapotabila din segmentul premium se laudă cu o tehnologie avansată a şasiului, cu propulsoare eficiente, un confort îmbunătăţit şi soluţii de infotaiment de avangardă. Noul model va fi prezentat în premieră la Salonul Auto de la Los Angeles şi are programat debutul pe piaţa din Europa, inclusiv România, în luna martie a anului viitor.

La interior se evidenţiază cockpitul ergonomic, un display de mari dimensiuni – amplasant într-un nou design, desprins din consola centrală, cu design flatscreen – al sistemului de control iDrive, aflat în echiparea standard.



La lansare BMW Seria 6 Cabriolet va fi disponibil în două versiuni de motorizare. Propulsorul cu opt cilindri din echiparea BMW 650i Cabriolet oferă 300 kW/407 CP. O variantă exclusivă a motorului cu şase cilindri dispuşi în linie, cu BMW TwinPower Turbo, injecţie directă şi VALVETRONIC, care generează 235 kW/320 CP, a fost dezvoltată pentru BMW 640i Cabriolet.

În dotarea standard, cele două motoare beneficiază de transmisie automată Sport, cu opt trepte. Elementele BMW EfficientDynamics aflate în dotarea standard includ, în cazul modelului BMW 640i Cabriolet, funcţia Auto Start-Stop.



Noul BMW Seria 6 Cabriolet este echipat standard cu Drive Dynamic Control, care permite conducătorilor să opteze pentru propriile reglaje ale suspensiei, în timp ce sistemul Adaptive Drive, disponibil ca opţiune, oferă amortizoare şi bare stabilizatoare controlate electronic. Pe lângă servodirecţia electromecanică, disponibilă standard, o altă particularitate unică în acest segment este sistemul opţional Integral Active Steering (Direcţie Activă Integrală).



De asemenea, noul BMW Seria 6 Cabriolet oferă sisteme opţionale de asistare a conducătorului. Printre acestea se numără camerele de luat vederi pentru mersul înapoi Surround View (sistem de trei camere de luat vederi pentru o perspectivă panoramică), BMW Night Vision cu sistem de recunoaştere a pietonilor şi BMW Parking Assistant (sistem pentru parcarea lateral automată). BMW Seria 6 Cabriolet este echipat şi cu Head-Up Display.

Pentru mai multe informatii accesati comunicatul de presă (.pdf).

×
Subiecte în articol: BMW
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close