Antena 3 CNN Economic Auto Bolizi de ultimă generaţie şi primele maşini fabricate, toate la Changchun, China

Bolizi de ultimă generaţie şi primele maşini fabricate, toate la Changchun, China

Bolizi de ultimă generaţie şi primele maşini fabricate, toate la Changchun, China
Sursa foto: Foto: Videonews
17 Iul 2011   •   17:00

Maşini de ultimă generaţie, dar şi de primă generaţie şi-au pus la un loc caii putere la o expoziţie din China. Evenimentul trebuia să aibă în prim-plan autoturismele prietenoase cu mediul. Numai că tot  "fiţele" au fost în centrul atenţiei vizitatorilor.

Luxul şi strălucirea au fost ca la ele acasă la salonul auto de la Changchun. Bolizi de ultimă generaţie sau apariţii vintage de la începutul secolului au încercat să îi seducă pe potenţialii cumpărători.

Pentru amatorii de viteză şi adrenalină, a făcut senzaţie o maşină ale cărei uşi se deschid pe verticală. Maşina ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe oră în doar 3,8 secunde. Viteza maximă pe care o atinge este de 320 de kilometri pe oră. Are 380.000 de cristale Swarovski asamblate manual de 30 de artizani, într-o lună şi jumătate.

Organizatorii au pregătit şi o secţiune specială, a maşinilor care funcţionează folosind energie alternativă. Nu degeaba au intitulat expoziţia "Tehnologie, Verde, Viitor". Interesul publicului faţă de cele 40 de astfel de autoturisme nu s-a ridicat însă la nivelul pasiunii pentru lux.

 


×
Subiecte în articol: expozitie China
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close