Antena 3 CNN Economic Auto Borcea, amendat şi penalizat cu trei puncte, după ce a mers pe linia de tramvai în dreptul unui refugiu

Borcea, amendat şi penalizat cu trei puncte, după ce a mers pe linia de tramvai în dreptul unui refugiu

Borcea, amendat şi penalizat cu trei puncte, după ce a mers pe linia de tramvai în dreptul unui refugiu
28 Oct 2009   •   16:13

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Cristian Ciocan, a declarat pentru Mediafax că preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a fost amendat şi penalizat cu trei puncte pentru că nu a respectat semnificaţia indicatorului ocolire la un refugiu de tramvai.

"Este vorba despre un proces verbal de contravenţie. Nu i-a fost luat permisul domnului Borcea, i s-a dat o amendă şi i-au consemnat trei puncte de penalizare pentru că a ocolit refugiul tramvaiului pe partea stângă . Deci nu a respectat semnificaţia indicatorului ocolire. La fiecare refugiu este un astfel de indicator, dar dânsul a mers pe partea cealaltă, adică pe linia de tramvai. Domnul Borcea are posibilitatea să plătească jumătate din amendă în 48 de ore. Amenda este de 2-3 puncte, iar un punct reprezintă 10 la sută din salariul mediu pe economie", a declarat Ciocan pentru Mediafax.

Oficialul Poliţiei Capitalei a menţionat că Borcea nu a fost recalcitrant în discuţia cu agentul rutier care l-a sancţionat. "Domnul Borcea nu a fost recalcitrant în discuţia cu agentul. Dacă era recalcitrant acest lucru era menţionat în procesul verbal, dar aşa ceva nu există", a explicat Cristian Ciocan.

Antean3.ro

×
Subiecte în articol: Cristi Borcea
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close