Antena 3 CNN Economic Auto Brabus şi-a construit propriul hibrid, pe baza unui Mercedes E-Class, pe care l-a expus la Frankfurt

Brabus şi-a construit propriul hibrid, pe baza unui Mercedes E-Class, pe care l-a expus la Frankfurt

Brabus şi-a construit propriul hibrid, pe baza unui Mercedes E-Class, pe care l-a expus la Frankfurt
Sursa foto: Foto: Worldcarfans.com
16 Sep 2011   •   08:05

Cunoscuta firmă germană de tuning auto Brabus a construit propriul său sistem hibrid pe care l-a instalat pe un Mercedes E-Class. Maşina este, deocamdată, doar un concept.

Brabus Hybrid are la bază E-Class – ul E220 CDI BlueEfficiency diesel de 2.2 litri pe care l-a tunat adăugându-i modulul Eco de 22 kW / 29 cp, puterea totală fiind de 147 kW / 197 cp şi un cuplu maxim de 450 Nm. Apoi, două motoare electrice fixate în zona roţilor din spate produc fiecare câte 50 kW în modul Eco şi 80 kW în cel Sport. Împreună toate acestea dezvoltă o putere de 160 kW / 216 cp şi un cuplu uriaş de 1.600 Nm.



Acumulatorul litiu-ion de 18,6 kWh oferă o autonomie de 120 km, în modul Eco, exclusiv electric. În cel Sport, maşina poate parcurge 80 de kilometri, doar cu ajutorul energiei electrice.



Brabus Hybrid sprintează de la 0 la 100 km/h în 7,4 secunde, potrivit Worldcarfans.com. Maşina poate fi admirată la Salonul Auto de la Frankfurt, unde este expusă în aceste zile, dar nu poate fi cumpărată deoarece este doar un prototip.



×
Subiecte în articol: mercedes benz
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close