Antena 3 CNN Economic Auto Bugatti Bourdeaux, cel mai rapid sedan din lume, prezentat în două imagini teaser (FOTO)

Bugatti Bourdeaux, cel mai rapid sedan din lume, prezentat în două imagini teaser (FOTO)

Bugatti Bourdeaux, cel mai rapid sedan din lume, prezentat în două imagini teaser (FOTO)
17 Iul 2009   •   22:41

La începutul săptămânii trecute Bugatti a început să se ?joace? cu jurnaliştii din întreaga lume. Producătorul exclusivist de automobile a lansat vineri a doua imagine de tip teaser ce prefaţează mult aşteptatul sedan Bugatti, care, potrivit unor surse din lumea auto, ar putea fi numit Bourdeaux, informează Worldcarfans.com.

Deşi din imagini nu se pot vedea foarte multe detalii, este clar că Bourdeaux va avea un design unic. Stopurile sunt inedite două dintre ele fiind dispuse orizontal. Cel de-al treilea, amplasat vertical, sugerează că luneta ar fi împărţită în două.

A doua imagine teaser Bugatti Bourdeaux


Puţin mai jos pot fi observate cele două seturi de evacuări cu câte patru ţevi fiecare. Deşi încă nu există foarte multe detalii în acest sens, motorul Veyron-ului, quad-turbo W16 de 8 litri, ar putea să fie montat şi pe noul sedan. Dacă se va întâmpla acest lucru, Bourdeaux va avea o putere de 1001 cai şi un cuplu ameţitor, de 1250 Nm, ce-i va aduce fără îndoială titlul de cel mai rapid şi puternic sedan creat vreodată.

Prima imagine teaser Bugatti Bourdeaux


Fotografiile teaser provin de la o invitaţie la un eveniment ce va avea loc pe parcursul Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie, dată la care va debuta oficial şi supersedanul Bugatti Bourdeaux.

Cum ar putea arăta Bugatti Bourdeaux



Antena3.ro

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close