Antena 3 CNN Economic Auto Campanie pentru siguranţa în trafic. Carcase de maşini implicate în accidente, expuse la Galaţi

Campanie pentru siguranţa în trafic. Carcase de maşini implicate în accidente, expuse la Galaţi

Campanie pentru siguranţa în trafic. Carcase de maşini implicate în accidente, expuse la Galaţi
Sursa foto: Accident
26 Sep 2009   •   19:26

Expoziţie inedită la Galaţi. Poliţia Rutieră a amplasat în centrul oraşului două carcase de maşini implicate în accidente rutiere şi două piramide de pantofi, fiecare pereche reprezentând câte o victimă a şoselelor. Oamenii legii speră să îi sensibilizeze astfel pe oameni în ceea ce priveşte siguranţa pe şosele.

Anul acesta au murit în accidente rutiere pe şoselele din Galaţi 32 de persoane. Tot atâtea perechi de încălţăminte şi două autovehicule grav avariate completează imaginea unei expoziţii mai putin obişnuite amplasate în centrul oraşului.

Având în vedere că una din principalele cauze ale accidentelor rutiere îl reprezintă vorbitul la telefon, poliţistii au realizat şi un test chiar lângă expoziţie. Foarte mulţi şoferi nu s-au sinchisit de numărul mare de agenţi aflaţi în zonă şi au continuat să vorbească la telefon. S-au oprit abia în momentul în care au fost amendaţi.

Antena 3

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close