Antena 3 CNN Economic Auto Cinci oameni răniţi în urma accidentelor rutiere petrecute sâmbătă noapte, în Bucureşti

Cinci oameni răniţi în urma accidentelor rutiere petrecute sâmbătă noapte, în Bucureşti

Cinci oameni răniţi în urma accidentelor rutiere petrecute sâmbătă noapte, în Bucureşti
Sursa foto: Ambulanta
01 Noi 2009   •   10:33

Trei accidente grave au avut loc noaptea trecută pe şoselele din Bucureşti. Cinci oameni au fost răniţi, iar circulaţia tramvaielor şi cea rutieră a fost blocată mai multe ore. Şi în Chitila, un om a murit, după ce a ajuns cu maşina într-o conductă de gaze.

Bărbatul a decedat la scurt timp după producerea accidentului. Se pare că pierduse controlul maşinii, s-a lovit de bordură şi de acolo maşina a ricoşat într-un gard. În drumul său autoturismul a lovit şi o ţeavă de gaze.

Şi pe calea Giuleşti, din Capitală, două maşini s-au ciocnit violent, din cauza neatenţiei unui şofer care a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar. Patru persoane au fost rănite în urma acestui accident şi au fost transportate de urgenţă la Spitalul Floreasca. Din fericire, starea lor nu este gravă.

Pe strada Braşov din Bucureşti, un alt şofer a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a ajuns pe linia tramvaiului 41, după ce s-a izbit violent de gardul ce separă şoseaua de linii. Angajaţii RATB s-au chinuit mai bine de o oră să ridice autoturismul de pe linii, timp in care traficul a fost blocat.

Antena 3

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close