Antena 3 CNN Economic Auto Citrorrari. Vezi cum arată maşina rezultată din încrucişarea unui Citroen cu un Ferrari (FOTO)

Citrorrari. Vezi cum arată maşina rezultată din încrucişarea unui Citroen cu un Ferrari (FOTO)

Citrorrari. Vezi cum arată maşina rezultată din încrucişarea unui Citroen cu un Ferrari (FOTO)
Sursa foto: Citroen
22 Iul 2009   •   14:21

Doi italieni au ?încrucişat? un Citroen 2CV şi un Ferrari, dând naştere unui autovehicul cu design bizar care atinge impresionanta viteză de 289 km/h. Crearea ciudatului hibrid a costat mai mult de 150.000 de lire sterline, informează The Telegraph.

Maşina a luat naştere prin combinarea motorului unui Ferrari F355 cu o caroserie de Citroen 2CV. Pentru ca look-ul autovehiculului să fie desăvârşit, cei doi au vopsit maşina într-un roşu aprins specific Ferrari-urilor. Automobilul atinge viteza de 100 km/h în mai puţin de cinci secunde.



Maşina a fost concepută de Nicolo Lamberti, de 35 de ani, şi Milko Dalla Costa, de 51 de ani. Lamberti susţine că a găsit Ferrari-ul la ?un preţ interesant? şi că s-a decis să îl modifice. Ideea de a încrucişa cele două maşini le-a venit , după ce au zărit Citroenul 2CV abandonat într-o localitate din nordul Italiei.

?Când am cumpărat Ferrari-ul nu ştiam ce o să facem cu el. Dar, la cât de nebuni suntem, am ştiut că ne va veni o idee bună în cele din urmă. Când l-am descoperit, Citroenul nu avea motor?, a adăugat lamberti.

Cei doi italieni nu au neglijat nici interiorul maşinii. Cele două scaune ale hibridului au fost îmbrăcate în piele de culoare neagră, iar schimbătorul de viteze provine de la Ferrari.

?Ne-a luat foarte mult timp să constuim această maşină. Acum, ne bucurăm de ea şi o arătăm curioşilor, celor care sunt pasionaţi de maşini. Însă, dacă cineva ne va oferi un perţ interesant, am putea să o vindem?, a concluzionat italianul.

Antena3.ro

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close