Antena 3 CNN Economic Auto Constantin Stroe: Gama Dacia Logan va fi înlocuită în câţiva ani

Constantin Stroe: Gama Dacia Logan va fi înlocuită în câţiva ani

Constantin Stroe: Gama Dacia Logan va fi înlocuită în câţiva ani
29 Sep 2009   •   17:13

În doar câţiva ani românii, şi nu numai, se vor putea bucura de noi automobile Dacia, care vor înlocui actuala gamă Logan. Cel puţin asta susţine vicepreşedintele Dacia, Constantin Stroe, care a anunţat şi că noua gamă va fi superioară atât din punct de vedere calitativ cât şi ca performanţe. Mai mult, viitoarele modele Dacia se vor încadra în aceeaşi limită de preţ ca şi cele din familia Logan.

"Toată lumea vorbeşte de Logan. Frumos, dar Logan are o viaţă scurtă. Dacia este perenă, Logan este schimbabil. Urmează ceva după Logan, căruia i se va termina viaţa probabil în câţiva ani. O altă familie. Aici stă forţa constructorului", a declarat Stroe, citat de Mediafax. Afirmaţia a fost făcută la lansarea cărţii "Renault şi Dacia de 10 ani împreună".

"Logan rămâne câţiva ani şi va fi înlocuit cu o altă gamă, care va avea o altă denumire. (...) Nu va fi doar un pas calitativ, dar şi ca performanţe. De calitate nu-mi pun problema", a mai spus Stroe. Grupul francez Renault deţine Automobile Dacia din 1999.

Antena3.ro

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close