Antena 3 CNN Economic Auto Dacia anunţă lansarea modelului Duster 4x4. Primele imagini oficiale (FOTO)

Dacia anunţă lansarea modelului Duster 4x4. Primele imagini oficiale (FOTO)

Dacia anunţă lansarea modelului Duster 4x4. Primele imagini oficiale (FOTO)
Sursa foto: Dacia Duster 4x4
08 Dec 2009   •   15:37

Dacia anunţă intrarea pe piaţă a modelului Duster 4x4. După Sandero, Logan, Logan MCV şi vehiculele utilitare Logan VAN şi Logan Pick-Up, compania intră pe piaţa autoturismelor de teren.

Dacia Duster se prezintă de la bun început ca un model 4X4. Partea sa frontală se distinge prin impresia de robusteţe pe care o degajă. Aripile largi, precum şi bara de protecţie masivă nu lasă nicio îndoială cu privire la apartenenţa modelului Duster la universul 4X4.

Din profil, garda la sol supraînălţată, pasajele roţilor bine marcate şi elementele de protecţie a caroseriei invită şoferul la asaltul şoselelor şi drumurilor cele mai dificile.



Dacia Duster va fi disponibilă în versiunile 4X2 şi 4X4, cu o motorizare pe benzină - 1.6 16v 110 CP precum şi cu două motoare diesel - 1.5 dCi de 85 CP şi 1.5 dCi de 105 CP.

Noul model de la Dacia are o lungime de 4,31 m şi o lăţime de 1,82 m, gabaritul său permiţându-i să evolueze la fel de bine atât în mediu urban, cât şi într-unul offroad. Greutatea sa este de 1 180 kg în versiunea 4x2 şi 1 280 kg în versiunea 4x4.




Un alt aspect pozitiv al Daciei Duster 4X4 este dimensiunea portbagajului. În funcţie de versiune, portbagajul oferă până la 475 dm³ ISO. În cazul în care bancheta spate este rabatată iar şezutul acesteia este basculat, Dacia Duster oferă un volum de încărcare impresionant care poate depăşi 1 600 dm³ ISO (în funcţie de versiune).

Noul model Dacia va fi pus în vânzare în primăvara anului 2010 în Europa, în Turcia şi în ţările din Nordul Africii (Maghreb).

×
Subiecte în articol: Dacia Duster
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close